Om brandskydd på flera språk

Information om brandskydd på olika språk hittar du nedan. (Information on fire protection in different languages ​​can be found below.)

Informationsmaterial om brandskydd

För fastighetsägare

För fastighetsägare finns filen Brandskydd i flerbostadshus. Den går att beställa gratis på MSB:s webbplats, direktlänk: https://rib.msb.se/filer/pdf/29712.pdf Länk till annan webbplats.

Information att sätta upp i trapphuset (trapphusanslag), finns att beställa gratis på MSB:s webbplats: Skydda dig och dina grannar mot brand (msb.se) Länk till annan webbplats.

För äldre

Information om säkerhet för dig som är äldre: Säkerhet i vardagen : tips och råd på äldre dar! (msb.se) Länk till annan webbplats.

Brandsäkerhet i flerbostadshus - broschyr

Broschyr från MSB Länk till annan webbplats. innehåller tips och idéer om hur du kan skydda din byggnad från brand. Den riktar sig till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och andra som äger, förvaltar eller hyr ut boende i flerbostadshus. Med broschyren medföljer ett informationsblad om brandskydd som riktar sig till den enskilde lägenhetsinnehavaren. Länk till broschyr: https://rib.msb.se/filer/pdf/29712.pdf (msb.se) Länk till annan webbplats.